Meziekmoakerij NiksMisMi maakt debuut in Keulen!

Afgelopen vrijdag is “Meziekmoakerij NiksMisMi” voor het eerst naar buiten gereden tijdens de opening van het carnavalsseizoen in Keulen. Een evenement waar meer dan 100.000 feestende carnavalsvierders jaarlijks samen één groot feest bouwen.

NiksMisMi is een samenvoeging van twee bekende muziekkapellen, Bloast Um Op uit Deurne en KiekOnsUs uit Liessel. De afgelopen jaren bestond er al een samenwerkingsverband. Begin 2022 is besloten om verder te gaan onder de naam NiksMisMi met de nieuwe dirigent Marga van de Wallen. Het repertoire is samengevoegd en aangevuld met eigentijdse nieuwe nummers. De Kapel is rond carnaval present op kletsavonden in de regio en de sleuteloverdracht op de Markt in Deurne. Ook wordt een carnavalsvierder van het jaar gekozen.

Dit vind je misschien ook leuk...